Segítek átvészelni!

Tartsuk életben a vállalkozásod

Látom a jelenlegi problémákat, ismerem az online világ adta lehetőségeket és segítek egy olyan rendszert kiépíteni, amivel átvészelheted ezt az időszakot.

Tartsuk életben a vállalkozásod

Látom a jelenlegi problémákat, ismerem az online világ adta lehetőségeket és segítek egy olyan rendszert kiépíteni, amivel átvészelheted ezt az időszakot.

Segítek átvészelni!

Tartsuk életben a vállalkozásod

Látom a jelenlegi problémákat, ismerem az online világ adta lehetőségeket és segítek egy olyan rendszert kiépíteni, amivel átvészelheted ezt az időszakot.

Bemutatkoznék...

Szia, Darabos Dávid vagyok és online marketing kivitelezőként dolgozom, mint egyéni vállalkozó. Teljes mértékben megértem, hogy a jelenlegi helyzet megviseli a vállalkozásod és vele együtt téged is. Szeretnék neked segíteni, hogy eligazodj és megismerd az esetleges lehetőségeid, amikkel megmentheted a vállalkozásod.

Sajnos senki nem tudja, hogy meddig tart ez a helyzet és milyen következményei, illetve hatásai lesznek, így nem könnyű igazán okosnak lenni, de meg kell próbálnod összeszedetten gondolkodni, és kihozni a jelen helyzetből azt , amit csak lehet.

Képes vagy az átszerveződésre?

Mielőtt még megnéznéd, hogy miben tudok neked segíteni, kérlek válaszold meg magadnak a következő kérdéseket, hogy megtudd, hogy a vállalkozásod képes-e az átszerveződésre.

 • - Van olyan szolgáltatásod, terméked ami a jelenlegi helyzetben is kelendő?
 • - A házhozszállítás és az online rendelés fenntarthatja a vállalkozásod?
 • - Képes vagy a szaktudásod online értékesíteni?

Mi az ami jelenleg működőképes online?

Webáruház

Amennyiben olyan terméked van, amiről azt gondolod, hogy értékesíthető online és van rá kereslet a jelenlegi helyzetben, de még nem rendelkezel online értékesítési felülettel, akkor itt az ideje elgondolkozni egy webáruházon.

 • Pl.: Higiéniai termékek, Háztartási termékek, Elektronikai eszközök, Home office termékek.

Váltás házhozszállításra

Felmerülhet benned a kérdés, hogy dehát a házhozszállítás nem egy üzleti modell. – Igen, igazad van, de segíthet megmenteni a vállalkozásod. A házhoz szállítás megszervezése nagyon sok vállalkozást tart most is működésben. Egy ilyen átszervezés az eddig megszokottnál kevesebb hasznot hoz majd, de egyelőre fókuszálj a fennmaradásra.

 • Pl.: Étterem, élelmiszer bolt, vegyiáru bolt, ruhabutik, pékség, hentes stb.

Online oktatás

A szolgáltatási szektor nagy része már most igyekszik kihasználni az online világ adta lehetőségeket. Azoknak is számtalan lehetőséget nyújt az online tér, akik eddig offline működtek. Ha úgy érzed, hogy van egy olyan szaktudásod, amit esetleg videókon keresztül át tudnál adni másoknak akkor ez a te pályád és ideje lépned.

 • Pl.: Edzők, Szépségipari vállalkozók, Coachok, Magántanárok stb.

Változtatnod kell a gondolkodásmódodon.

Kivétel nélkül, minden vállalkozásnak, ezáltal neked is megvan a lehetőséged kialakítani egy gyors kommunikációs csatornát az ügyfeleiddel, vásárlóiddal, amin keresztül felmérheted, hogy mik az igényeik. Ez sokat segít, ha nem vagy biztos abban, hogy nyiss az online világ felé.

Vegyünk egy példát: Tegyük fel, hogy hentesként dolgozol. Írj egy posztot Facebookra és kérdezd meg a vevőid, hogy mit szolnának hozzá, ha a jelenlegi helyzet miatt házhozszállítanád a termékeid és online adhatnák le a rendeléseiket.

Felmerülhet benned a kérdés, hogy na jó, persze ez megoldaná a problémát, de honnan találok szállítási partnert? Erre 3 megoldást tudok elképzelni:
 • I. Bevállalod Te magad a szállítást.

Ismétlem, most a vállalkozásod fennmaradása a cél. Kényelmetlen lehet a helyzet, de inkább beülsz az autóba és kiviszed a termékeid, minthogy lehúzd a rolót nemde?!

 • II. Rábízod egy alkalmazottra a kiszállítást.

Ha van alkalmazottad, akkor add ki neki feladatnak a kiszállítást. 

 • III. Keress rá embert.

Nincs alkalmazottad és nem szeretnéd Te magad végezni a kiszállítást? A jelenlegi helyzet miatt sokan elvesztették a munkájukat vagy plusz bevételi forrásokat keresnek. Meg fogsz lepődni, hogy egy Facebook posztnak mekkora ereje van. Egyszerűen írj egy bejegyzést, hogy vállalná-e valaki a kiszállítást.

Nem szabad úgy gondolkoznod, mint eddig. A piac változik a jelenlegi helyzet miatt. Ha nem vagy hajlandó a piaccal együtt változni, akkor nem fog sokáig fennmaradni a vállalkozásod.

Ha adhatok egy tanácsot, akkor legyél nyitott az új megoldásokra, és ha nincs elég gyakorlati tudásod vagy ötleted hozzá, beszéljünk! Szívesen segítek.

Hiába van akár több tíz éves tapasztalatod az iparágadban, ha csak a berögződött, eddig működő eszközeid és megoldásaid alkalmazod, és nem tartod a lépést a gyorsan változó igényekkel.

Mi lesz a karantén idején?

Ne felejtsd el, hogy az egészség tömeges megtartása most mindennél fontosabb, igyekezz úgy kialakítani új stratégiáidat, szükséges lépéseket a vállalkozásoddal kapcsolatban, hogy azok a fennmaradás mellett a karantén betartását is a lehető leginkább szolgálják.

Amiben segíteni tudok

I. Stratégia tervezés

Tervezzük meg együtt, hogy mik a szükséges lépések.

II. Kivitelezés

Weboldal, webáruház, online oktatási rendszer felépítése.

Szeretnéd, ha segítenék?
Beszéljünk!

Stratégia tervezés

Tervezzük meg a szükséges lépéseket
10.000 Ft
 • Telefonos konzultáció
 • Online segítségnyújtás
 • PDF útmutató

Kivitelezés

Legyen online a vállalkozásod
50.000 Ft-tól
 • Domain, tárhely, SSL tanúsítvány
 • Szerkezeti felépítés
 • Szükséges funkciók beépítése

Eddigi munkáim

Napelemespalyazatok.hu

Zsofiannabau.hu

Gyakran felmerülő kérdések

Folyamatosan weboldalakat tervezek, építek és adok át ügyfeleimnek. Ez egyedülálló bepillantást ad számomra a vállalkozások belső működésére és stratégiáira. Látom, hogy mi az, ami működik és mi az, ami nem. Ezeket a tapasztalatokat tudom neked nyújtani és alkalmazni.

Ez nagyban tőled és a projekt tipusától( weboldal, webáruház, online oktató felület stb.) függ, hogy milyen gyakran kapok visszajelzést a munkámra. Általánosságban kb. 1-3 hét.

A fizetés egyösszegben vagy az árajánlatban közölt részletfizetési struktúra alapján történik.

A stratégia tervezésnél kezdd. Miután megterveztük a válllakozásod átszerveződését és a szükséges lépéseket az online világ felé, beszélhetünk a továbbiakról.

A stratégia tervezés ingyenes, ha én végzem a kivitelezést.

Miután kidolgoztuk a stratégiát és felépítettük a vállalkozásod online, 2 lehetőség van. Az egyik, hogy megállapodunk egy havidíjban, amiért cserébe folyamatosan együtt dolgozunk az immár online vállalkozásod fejlesztésén, karbantartásán és növekedésén. A másik lehetőség, hogy a továbbiakról egyedül gondoskodsz. Azt ne felejtsd el, hogy a kivitelezéssel csak a vállalkozásod alapkövét rakjuk le online. Ahhoz, hogy sikeres legyen folyamatosan dolgozni kell rajta.

Kérlek, pontos árakért kérj árajánlatot. Az árakat a vállalkozáshoz mérten igazítom. Célom, hogy fejlődést érjünk el és növeljük a bevételeid a költségeid helyett.

Kezdhetjük?

Töltsd ki az alábbi űrlapot!

Az árajánlatkérő elküldése után hamarosan keresni foglak telefonon. Kérlek légy elérhető. Az ajánlatkérés nem jár semmilyen kötelezettséggel és teljesen ingyenes.

Ingyenes tudásanyag

Töltsd le az útmutatóm!

Az útmutatóból megtudod, hogy mik azok a lépések, amikkel tisztában kell lenned, mielőtt belevágnál a projektbe.