Rólunk

Segítünk a digitális ügynökségeknek új ügyfelek szerzésében

Rólunk

Üdv a Funnelek világában

Helló – Dávid vagyok a Webbystep-ből.

Mint marketing ügynökség tulajdonosa (2016 óta), megértem, hogy az online vállalkozások előtt álló legnagyobb probléma az, hogy maradjon időd új ügyfelek szerzésére. Ezért építettük a Funnel csomagokat.

A Funnel csomagok előre elkészített marketing rendszerek, amelyek új ügyfeleket generálnak vállalkozásod számára, és időt spórolnak neked. Mindent beleraktunk, amire szükséged lehet az új marketing rendszered egy órán belül történő beállításához.

Hiszek abban, hogy a Funnel csomagokkal segíthetek neked is új ügyfeleket szerezni és segíteni a munkádat, hogy végre arra összpontosíthass, amihez a legjobban értessz.


Szeretném, hogy minden online vállalkozás és marketing ügynökség tulajdonosa rendelkezzen a Funnelek által biztosított előnyökkel és ne stresszforrásként tekintsenek a vállalkozásukra.

Funnel építők

Darabos Dávid

Webdesigner, marketing ügynökség tulajdonos

Dávid 2016 óta dolgozik webdesignerként és két webáruház társtulajdonosa, segíteni szeretné minden online vállalkozó munkáját, hogy több ügyfelet generáljon vállalkozásuk számára.

Juhász Tamás

Marketing kivitelező, webáruház szakértő

Tamás 2017 óta dolgozik marketingkivitelezőként  és két webáruház társtulajdonosa. Célja, hogy segítsen meghozni az áttörést minden vállalkozás számára. 

INGYENES TUDÁSANYAG

5 lépés a tökéletes
weboldal projekt felé

Kérd ingyenes útmutatónkat, hogy megtudd, hogy mi az az 5 kulcsfontosságú lépés a tökéletes weboldal projekt felé.