Webbystep.

0 %
Darabos Dávid
WordPress fejlesztőként és webdesignerként dolgozom, mint egyéni vállalkozó.
  • E-mail:
    hello@webbystep.hu
  • Tel:
    (+36) 30-290-8730

Omtribe

Webáruház

Projekt részletei

Leírás

Az Omtribe webáruház egy saját projekt.

Biztosan Te is belefáradtál már az olyan nagy márkákba, melyek hatalmas árakat számítanak fel egy jógamatracra, anélkül hogy garantálnák, hogy az számodra tökéletes lesz, így végül egy olyan jógamatracot vásárolsz, amit később megbánsz? Én is beleestem ebbe a hibába! Ez volt a fő ok, amiért elindítottam az Omtribe webáruházat. 6 éve foglalkozom online marketing kivitelezéssel, ami megköveteli, hogy órákat üljek a gép előtt. Egy kis idő elteltével kezdődtek a problémák, fájt a derekam, rossz volt a közérzetem. Elkezdtem olyan mozgásformát keresni, mely segít átmozgatni és enyhíteni a problémáimat, ezért elkezdtem a jógát.

Ahogy elkezdtem egyre többet gyakorolni, úgy éreztem, hogy kinőttem a polifoamot, és elkezdtem jógamatrac után kutatni. Nem igazán foglalkoztam az árakkal, befektetésnek tekintettem a jógamatracot, méghozzá úgy, hogy tudtam ez a befektetés hozzám tesz valami újat. Rengeteg jógamatracot próbáltam és igen, rengeteg pénzt is pazaroltam ezzel. Végül egy olyan jógamatrac maradt, amit eladtam egy ismerősömnek, mert nem éreztem megfelelőnek a gyakorlásomhoz.

Úgy döntöttem, hogy megtervezem magamnak és legyártatom olyan specifikációkkal, amelyek ténylegesen segítenek a gyakorlásban. Az Omtribe webáruház elindításával egy lehetőséget szeretnék adni másoknak is az általam tervezett jógamatracok használatához. Egyszerűen nem szeretném, hogy az emberek ugyanolyan problémákon menjenek keresztül, mint én.

Dolgozzunk együtt!

Vedd fel velem a kapcsolatot és
valósítsuk meg elképzeléseid.