Hatékony ügyfélszerzés

Vállalkozásod számára

Szeretnéd felturbózni online vállalkozásod?

Tartalmat teremtünk

A célja, hogy  értéket és tudást adjon ügyfeleinek, miközben megszilárdítja márkáját a piacon. A hatékony vállalkozások nagyon célzott tartalmat igényelnek, és a mai piaci állapot többet vár el a tartalomtól.Az ügyfelek arra számítanak, hogy informatív, jól megírt, átfogó és szórakoztató tartalmat kapjanak.

Intuitív E-mail automatika

Lehet, hogy nem olyan felkapott, mint a közösségi média, de az e-mail marketing továbbra is az egyik leghatékonyabb marketing eszköz a digitális világban. Segít a márka pozicionálásában, a piaci rész lefedettségének növelésében, az ügyfelekkel való kapcsolattartásban.

Építs közösséget

A közösségi média az a hely, ahol a leghatékonyabban erősítheti márkáját, javíthatja a lojalitást, kommunikálhat célcsoportjával, és kreatív módon kifejezheti tartalmát, termékeit, szolgáltatásait.

Instagram

Építsd meg a márkád aktív és organikus Instagram közösségét egy intuitív tartalomstratégiával és a hírcsatorna számára kialakított, nagyon vonzó grafikával.

Facebook

Hozz létre erőteljes márka jelenlétet tartalomstratégiával, közvetlen értékesítési posztokkal és kifejezetten a márkádhoz illő grafikai anyagokkal. Építs közösséget!

LinkedIn

A LinkedIn felelős a B2B közösségi média elérések több mint 80%-áért! Termékeny talaj a hálózatépítéshez, a cégeknek célzott termékek, szolgáltatások értékesítéséhez.

Árajánlat kérés

Kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy el tudjuk készíteni az árajánlatot.

Folyamatosan weboldalakat tervezünk, építünk és adunk át ügyfeleinknek. Ez egyedülálló bepillantást ad számunkra a vállalkozások belső működésére és stratégiáira. Látjuk, hogy mi működik és mi nem. Ezt a tapasztalatot tudjuk neked nyújtani és alkalmazni, hogy versenyelőnyre tegyél szert.

Ez nagyban tőled és a projekt tipusától( weboldal, webáruház, landing oldal, Közösségi média marketing) függ, hogy milyen gyakran kapunk visszajelzést a munkánkra. Általánosságban kb. 1-3 hét.

Persze, manapság már elengedhetetlen, hogy egy weboldal reszponzív és használható legyen különböző eszközökön is.

A fizetés egyösszegben vagy a választott csomagnál közölt részletfizetési struktúra alapján történik.

A Web Start csomag választása esetén igen. A többi csomagunk tartalmazza az értékesítési szövegírást.

powered by Webbystep