GY.I.K.

A legtöbbet feltett kérdések a Funnel csomagjainkkal kapcsolatban.

GY.I.K.

Az alábbiakban felsoroltuk a leggyakrabban feltett kérdéseket. Ha olyan kérdésed van, amelyre itt nem találod a választ, vedd fel velünk a kapcsolatot, használd a Kapcsolat oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapot.

Mit tartalmaz egy Funnel csomag?

Mindent, amire szükséged van egy ügyfélszerző marketing rendszer felépítéséhez, az általad választott adott témához.

Tényleg egy óra alatt beépíthetem?

Igen, csak a weboldalra és a választott e-mail marketing platformra van szükséged.

Minden személyreszabható?

Igen, szerkesztheted az összes általunk szolgáltatott tartalmat. A vevőmágnes teljes mértékben szerkeszthető, csakúgy, mint a landing-oldal, a köszönő oldal és minden e-mail.

Milyen oldal építővel használhatom?

A landing oldal és a köszönő oldal sablonjait az Elementor, felhasználásával készítettük. Ha más rendszerre van szüksége, tudassa velünk, és igyekszünk ezt alkalmazni.

Milyen E-mail szoftvert használhatok?

Bármely e-mail platform, amely lehetővé teszi a marketing automatizálását. Tehát olyan rendszerek, mint például: MailChimp, Mailerlite, ConvertKit, Drip, Active Campaign és így tovább. Ha nem vagy biztos a jelenlegi e-mail rendszeredben, kérdezz tőlünk!

Segítetek a Funnel kivitelezésben?

Ha segítségre van szükséged, Tedd fel kérdésed a privát Facebook csoportban, vagy küldj nekünk egy e-mailt, szívesen segítünk.

Mik a felhasználási engedélyek?

A megvásárolt Funnel csomagjainkat felhasználhatod az összes saját tulajdonodban lévő weboldaladon. Például, ha két ügynökségi weboldalad van, akkor ugyanazt a csomagot használhatod mindegyikre, ha szeretnéd. Viszont nem oszthatod meg másokkal és nem értékesítheted újra a csomagokat.

Lesznek célcsoportokra bontott Funnelek?

Igen! Első körben kivitelezőknek készítettünk Funneleket, hogy segítsünk több ügyfelet szerezni vállalkozásuk számára. A jövőben tervezzük, hogy a Funnel csomagokat különféle célcsoportokra optimalizálva kínáljuk, hogy ezeket a projektjeidnél is felhasználhasd.

Miért fizessek, ha én is fel tudom építeni?

A funnel csomagjainkat úgy hoztuk létre, hogy a lehető legrövidebb időn belül ügyfeleket generáljon neked, hogy más feladatokra fókuszálhass. Nem muszáj velünk dolgozz, célunk az, hogy időt takarítsunk meg neked!

Milyen garanciát vállaltok?

Mi is marketing kivitelezők vagyunk, meggyőződésünk, hogy imádni fogod a Funnel csomagjainkat. Ha valamilyen oknál fogva mégsem vagy elégedett, akkor a vásárlás teljes összegét visszatérítjük 30 napon belül.

INGYENES TUDÁSANYAG

5 lépés a tökéletes
weboldal projekt felé

Kérd ingyenes útmutatónkat, hogy megtudd, hogy mi az az 5 kulcsfontosságú lépés a tökéletes weboldal projekt felé.